Känn och smaka på havet!

Workshop: Gör ditt eget tångsalt och ta med hem.

Läs mer

Nordstan

15:00 - 16:00, tor. 5 maj.

Nordstan

10:00 - 11:00, fre. 6 maj.

Nordstan

13:00 - 14:00, fre. 6 maj.

Nordstan

10:00 - 11:00, lör. 7 maj.

Nordstan

13:00 - 14:00, lör. 7 maj.

Nordstan

10:00 - 12:00, sön. 8 maj.

Avgift

Beskrivning

Passa på att prata med en forskare om havet och gör ditt eget tångsalt och ta med det hem i en fin burk.

Medverkande

Susanne Liljenström, Kommunikatör, Tjärnö marina laboratorium, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet;

Maria Bodin, projektsamordnare Scary Seafood, Tjärnö marina laboratorium, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet;

Carl-Johan Skogh, Universitetslektor, SWEMARC, Enheten för Design, Högskolan för konst och design, Göteborgs universitet;

Kristina Snuttan Sundell, Professor, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;

Niklas Warwas, Doktorand, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;

Elisabeth Jönsson Bergman, Universitetslektor, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;

Gunilla Toth, forskare, Inst. för marina vetenskaper, Göteborgs universitet;

Marica Andersson, Doktorand, BLÅ MAT & SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;

James Hinchcliffe, Postdoktor, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;

Jonathan Roques, Forskare, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;

Pontus Gunnarsson, Doktorand, BLÅ MAT, Inst. för husdjurens utfodring och vård, Sveriges lantbruksuniversitet;

Elena Costa, Doktorand, BLÅ MAT, Perception och design, RISE Research Institutes of Sweden;

Maria Nyström Reuterswärd, Professor, SWEMARC, Arkitektur och samhällsbyggnad, Chalmers tekniska högskola.

Ämnen

Samtid och samhälle

Nyckelord

Workshop

Platser


Workshoparena
Götgatan 10, 411 05 Göteborg.
Karta och vägbeskrivning (Google maps)