Beskrivning
Passa på att prata med en forskare om havet, smaka på svenskodlad tång och gör ditt eget tångsalt och ta med det hem.
Medverkande
Kristina Snuttan Sundell, Professor, SWEMARC & Blå mat;
Jonathan Roques, Forskare, SWEMARC;
Marica Andersson, Doktorand, Blå mat & SWEMARC;
Raneesha de Fonseka, Doktorand, SWEMARC;
Nicklas Wallbom, Doktorand, SWEMARC, samtliga från Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;
Mar Vall-llosera Juanola, Doktorand, Blå mat;
John Axelsson, Doktorand, Blå mat, båda från Biologi och bioteknik, Chalmers tekniska högskola
Carl-Johan Skogh, Universitetslektor, SWEMARC, Enheten för Design, HDK-Valand -Högskolan för konst och design, Göteborgs universitet
Frej Gustavsson, Expert- havsbruk, Blå mat, IVL Svenska Miljöinstitutet
Ämnen
De stora frågorna
Djur, jord och rymd
Teknik och framtid
Nyckelord
Workshop