Känn och smaka på havet!

Workshop: Gör ditt eget tångsalt och ta med hem.

Läs mer

Nordstan

10:00 - 11:00, fre. 21 apr.

Nordstan

12:00 - 13:00, fre. 21 apr.

Nordstan

15:00 - 16:00, fre. 21 apr.

Nordstan

10:00 - 11:00, lör. 22 apr.

Nordstan

12:00 - 13:00, lör. 22 apr.

Nordstan

15:00 - 16:00, lör. 22 apr.

Avgift

Beskrivning

Passa på att prata med en forskare om havet, smaka på svenskodlad tång och gör ditt eget tångsalt och ta med det hem.

Medverkande

Kristina Snuttan Sundell, Professor, SWEMARC & Blå mat;

Jonathan Roques, Forskare, SWEMARC;

Marica Andersson, Doktorand, Blå mat & SWEMARC;

Raneesha de Fonseka, Doktorand, SWEMARC;

Nicklas Wallbom, Doktorand, SWEMARC, samtliga från Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet;

Mar Vall-llosera Juanola, Doktorand, Blå mat;

John Axelsson, Doktorand, Blå mat, båda från Biologi och bioteknik, Chalmers tekniska högskola

Carl-Johan Skogh, Universitetslektor, SWEMARC, Enheten för Design, HDK-Valand -Högskolan för konst och design, Göteborgs universitet

Frej Gustavsson, Expert- havsbruk, Blå mat, IVL Svenska Miljöinstitutet

Ämnen

De stora frågorna

Djur, jord och rymd

Teknik och framtid

Nyckelord

Workshop

Platser


Nordstan

Workshoparena
Götgatan 10, 411 05 Göteborg.
Karta och vägbeskrivning (Google maps)