Vad vill våra odlade fiskar äta i framtiden?

Workshop: Känn och smaka på ingredienserna som ska bli fiskmat i framtiden.

Läs mer

Nordstan

14:00 - 15:00, tor. 5 maj.

Nordstan

11:00 - 12:00, fre. 6 maj.

Nordstan

13:00 - 14:00, fre. 6 maj.

Nordstan

11:00 - 12:00, lör. 7 maj.

Nordstan

13:00 - 14:00, lör. 7 maj.

Nordstan

12:00 - 13:00, sön. 8 maj.

Avgift

Beskrivning

Gillar en fisk att äta insekter, alger och svamp? Kan man föda upp odlad fisk med hjälp av restprodukter från pappersmassaindustrin eller ölbryggning? Passa på att prata med forskare som jobbar med de nya, hållbara och cirkulära ingredienserna, som testas för att bli framtidens fiskfoder! Känn och smaka! Smaskens!

Medverkande

Niklas Warwas, Doktorand, SWEMARC, Inst. för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet; Pontus Gunnarsson, Doktorand, BLÅ MAT, Inst. för husdjurens utfodring och vård, Sveriges lantbruksuniversitet.

Ämnen

De stora frågorna

Djur, jord och rymd

Samtid och samhälle

Teknik och framtid

Nyckelord

Workshop

Platser


Workshoparena
Götgatan 10, 411 05 Göteborg.
Karta och vägbeskrivning (Google maps)